Om mig

YOMAYOGAOM MIG, LOTTA OCH YOMAYOGA

Jag heter Lotta, roligt att du hittade in till min hemsida. Vem är då jag som har den här sidan? På 80-talet upptäckte jag TM, transcendental meditation och hur meditationen fick mig att må bra och stanna upp i en stressig vardag. Jag utbildade mig till socionom samtidigt som meditation och yoga i olika former berikade min fritid. För mig är yogan ett underbart verktyg i välmående, att förstå mig själv, att förstå världen runt mig, att lära mig urskilja vad som är viktigt, reducera stress och mycket annat.

Men under alla år har jag nog längtat att kunna ägna mig lite mer på heltid åt min fritidssyssla och  2014 fick jag möjlighet att utbilda mig till yogalärare på Axelsons. 

Med blodad tand fortsatte jag och gick vidare och utbildade mig till yogamassör, regndroppsmassör och ayurvedisk huvud- och ansiktsmassör. 2017 upptäckte jag Lymfmassagens stora betydelse för kroppens förmåga att läka sig själv. Under året utbildade jag mig genom grund och påbyggnadkurser som lymfmassör. Under åren 2018-2019 vidareutbildade jag mig till massageterapeut och sedan till Deep Tissue-massör.

 


Varför sluta där när resan bara börjat....


/Lotta Frejd Malmqvist


VAD BETYDER YOMAYOGA?

Det kanske är någon som undrar varför jag valt namnet Yomayoga. Yoma är en fjärilsart sk praktfjäril.

Fjärilen är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Precis som fjärilen som kommer fram ur sin kokong, kan det betyda att du träder fram med en ny skönhet och en ny medvetenhet, att du går in i en period av pånyttfödelse och transformation. Fjärilen är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet. En fjäril kan också symbolisera glädje och lycka.


KONTAKTA LOTTA

E-post lotta@yomayoga.se 

Telefon 070-235 44 23


Innehar FA-skattsedel

Copyright © All Rights Reserved